Σφαιρική Co. εφαρμοσμένης μηχανικής μετάλλων Wuhan, ΕΠΕ

                                 Ο κατασκευαστής πρωτοπόρων των θερμαστρών & των αισθητήρων

Αρχική Σελίδα Προϊόντακαλώδιο αντιστάθμισης θερμοηλεκτρικών ζευγών

PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

  • PT 100 3 x AWG24 Inner Insulation And Outer Jacket Teflon Wire
  • PT 100 3 x AWG24 Inner Insulation And Outer Jacket Teflon Wire
 • PT 100 3 x AWG24 Inner Insulation And Outer Jacket Teflon Wire

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: GME
  Πιστοποίηση: CE & ISO

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 500 μ
  Τιμή: Negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: 10-20 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypel
  Δυνατότητα προσφοράς: 100000 μ το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Βαθμολόγηση: PT 100 Μέγεθος: 3*AWG24
  Μονωτικά Υλικά: Teflon+Teflon συσκευασία: Στο ρόλο ή το στροφίο
  Χρώμα κωδικό: ANSI, DIN, LEC, Κ.ΛΠ. Χρώμα: Κόκκινος, μαύρος, μπλε, κίτρινος
  Μέγιστη θερμοκρασία: 300°C

   

   

  PT 100 εσωτερική μόνωση 3*AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

   

  1. Εισαγωγή

   

  Τα θερμόμετρα αντίστασης, αποκαλούμενα επίσης ανιχνευτές το (RTDs) θερμοκρασίας αντίστασης, είναι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για να μετρήσουν τη θερμοκρασία. Πολλά στοιχεία Ε&ΤΑ αποτελούνται από ένα μήκος του λεπτού καλωδίου που τυλίγεται γύρω από έναν κεραμικό ή πυρήνα γυαλιού αλλά άλλες κατασκευές χρησιμοποιούνται επίσης. Το καλώδιο Ε&ΤΑ είναι ένα καθαρό υλικό, χαρακτηριστικά λευκόχρυσος, νικέλιο, ή χαλκός. Το υλικό έχει μια ακριβή σχέση αντίστασης/θερμοκρασίας που χρησιμοποιείται για να παρέχει μια ένδειξη της θερμοκρασίας. Δεδομένου ότι τα στοιχεία Ε&ΤΑ είναι εύθραυστα, στεγάζονται συχνά στους προστατευτικούς ελέγχους.

   

  Τα κοινά αισθαμένος στοιχεία Ε&ΤΑ που κατασκευάζονται του λευκόχρυσου, του χαλκού ή του νικελίου έχουν μια επαναλαμβανόμενη αντίσταση εναντίον της σχέσης θερμοκρασίας (Ρ εναντίον του Τ) και της λειτουργούσας σειράς θερμοκρασίας. Το Ρ εναντίον της σχέσης Τ ορίζεται ως το ποσό αλλαγής αντίστασης του αισθητήρα ανά βαθμό αλλαγής θερμοκρασίας. Η σχετική αλλαγή στην αντίσταση (συντελεστής θερμοκρασίας της αντίστασης) ποικίλλει μόνο ελαφρώς μέσα σε τη χρήσιμη σειρά του αισθητήρα.

   

  Ο λευκόχρυσος είναι το καλύτερο μέταλλο για RTDs λόγω της πολύ γραμμικής σχέσης αντίσταση-θερμοκρασίας του, ιδιαίτερα επαναλαμβανόμενης πέρα από μια ευρεία σειρά θερμοκρασίας. Οι μοναδικές ιδιότητες του λευκόχρυσου το κάνουν το υλικό της επιλογής για τα πρότυπα θερμοκρασίας πέρα από τη σειρά −272.5 °C σε 961,78 °C. Χρησιμοποιείται στους αισθητήρες που καθορίζουν τα διεθνή πρότυπα θερμοκρασίας, του-90. Ο λευκόχρυσος επιλέγεται επίσης λόγω της χημικής αδράνειάς του.

  Το σημαντικό χαρακτηριστικό των μετάλλων που χρησιμοποιούνται ως ανθεκτικά στοιχεία είναι η γραμμική προσέγγιση της αντίστασης εναντίον της σχέσης θερμοκρασίας μεταξύ 0 και 100 °C. Αυτός ο συντελεστής θερμοκρασίας της αντίστασης δείχνεται από α και δίνεται συνήθως μονάδων/(Ω·°C):

   

  sed στο τρέχον διεθνές πρότυπο που διευκρινίζει η ανοχή και η θερμοκρασία--ηλεκτρική σχέση αντίστασης για τα θερμόμετρα το (PRTs) αντίστασης λευκόχρυσου είναι IEC 60751:2008 ASTM E1137 επίσης χρησιμοποιώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μακράν οι πιό κοινές συσκευές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία έχουν μια ονομαστική αντίσταση 100 ωμ σε 0 °C και καλούνται αισθητήρες Pt100 («PT» είναι το σύμβολο για το λευκόχρυσο, «100» για την αντίσταση στα ωμ σε 0 °C). θερμοκρασία μέτρου. Πολλά στοιχεία Ε&ΤΑ αποτελούνται από ένα μήκος του λεπτού καλωδίου W

   

  Βαθμολόγηση σταθερών σημείων

  χρησιμοποιείται για τις βαθμολογήσεις υψηλός-ακρίβειας από τα εθνικά εργαστήρια μετρολογίας. [4] χρησιμοποιεί το τριπλό σημείο, το σημείο ψύξης ή το σημείο τήξης των καθαρών ουσιών όπως το νερό, ο ψευδάργυρος, ο κασσίτερος, και το αργό για να παραγάγει μια γνωστή και επαναλαμβανόμενη θερμοκρασία. Αυτά τα κύτταρα επιτρέπουν στο χρήστη για να αναπαραγάγουν τις πραγματικές συνθήκες της κλίμακας του-90 θερμοκρασίας. Οι βαθμολογήσεις σταθερών σημείων παρέχουν τις εξαιρετικά ακριβείς βαθμολογήσεις (μέσα σε ±0.001 °C). Μια κοινή μέθοδος βαθμολόγησης σταθερών σημείων για τους ελέγχους βιομηχανικός-βαθμού είναι το λουτρό πάγου. Ο εξοπλισμός είναι ανέξοδος, εύχρηστος, και μπορεί να προσαρμόσει διάφορους αισθητήρες αμέσως. Το σημείο πάγου υποδεικνύεται ως δευτεροβάθμια πρότυπα επειδή η ακρίβειά της είναι ±0.005 °C (±0.009 °F), έναντι ±0.001 °C (±0.0018 °F) για τα αρχικά σταθερά σημεία.

   

  Βαθμολογήσεις σύγκρισης

  χρησιμοποιείται συνήθως με δευτεροβάθμιο SPRTs και βιομηχανικό RTDs. Τα θερμόμετρα που βαθμολογούνται συγκρίνονται με τα βαθμολογημένα θερμόμετρα με τη βοήθεια ενός λουτρού η του οποίου θερμοκρασία είναι ομοιόμορφα σταθερή. Αντίθετα από τις βαθμολογήσεις σταθερών σημείων, οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν σε οποιαδήποτε θερμοκρασία μεταξύ −100 °C και 500 °C (−148 °F σε 932 °F). Αυτή η μέθοδος να είναι οικονομικώς πιό αποδοτική, δεδομένου ότι διάφοροι αισθητήρες μπορούν να βαθμολογηθούν ταυτόχρονα με τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό. Αυτοί θέρμαναν ηλεκτρικά και καλά-ανακατωμένα έλαια σιλικόνης χρήσης λουτρών και λειωμένα άλατα ως μέσο για τις διάφορες θερμοκρασίες βαθμολόγησης.

  κτυπημένος γύρω από κεραμικό ή το γυαλί ένας πυρήνας αλλά άλλες κατασκευές χρησιμοποιείται επίσης. Το καλώδιο Ε&ΤΑ είναι ένα καθαρό τετρ.μέτρο. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

  • Η ακρίβεια μέτρησής μας καλωδίου θερμοηλεκτρικών ζευγών μπορεί να φθάσει στην κατηγορία 1
  • 10.000 μέτρα χωρίς ενώσεις
  • Ο κωδικοποιημένος διά χρώματος μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις (ASNI, DIN, JAP, IEC… κ.λπ.)

  PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

  PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

   

  PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

   

  3. Εφαρμογή

  1. Πλαστικά και λαστιχένια βιομηχανία
  2. Κύβοι για τα σχεδιαγράμματα εξώθησης
  3. Άμεση εγκατάσταση στη διαδικασία
  4. Συσκευάζοντας βιομηχανία
  5. Πλάκες στερέωσης συμπίεσης

  4. Παράδοση

   

  PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών


  PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

   

  PT 100 εσωτερική μόνωση 3 Χ AWG24 και εξωτερικό τεφλόν καλώδιο σακακιών

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Wuhan Global Metal Engineering Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Frank

  Τηλ.:: +8615058960276

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα